portret Lilian Spijkerman

Conctact informatie

Lilian Spijkerman

Julianastraat 19
5731 GM Mierlo

tel: 06-13257044
service@totessentie.nl

U kunt ook terecht op avonden en zaterdagen.

Vormen coaching

Jarenlang heb ik mensen binnen het onderwijsveld al begeleid en geocached. Als psychodynamisch coach heb ik diverse technieken en methodieken tot mijn beschikking. Hieronder noem ik een aantal voorbeelden. Het voordeel van mijn gedegen opleiding en ruime ervaring is dat ik dynamisch werk. Ik hoef me niet vast te houden aan een bepaalde vorm, maar stem af op wat nodig is. Maatwerk dus.

Door op onderstaande linken te klikken kun je meer lezen over een aantal vormen / methodieken van coaching die ik gebruik en steeds blijf aanvullen doordat ik me bij- en na blijf scholen.

Kinderen vragen een eigen, aangepaste manier van coaching. Voordat ik coach en therapeut werd, had ik al jaren lang gewerkt met kinderen en jongeren. Het was een logische weg om naast mijn opleiding tot therapeut ook nog specifiek de opleiding tot kinder- en jongerencoach te doen. Door op de link te klikken kun je meer over kinder- en jongerencoaching lezen.

Coaching Tot Essentie helpt je weer op weg naar jouw richting en jouw doel met jouw mogelijkheden en eigen hulpbronnen. Zo kom je niet alleen (weer) tot jezelf maar ook weer tot je recht in relatie met anderen.