portret Lilian Spijkerman

Conctact informatie

Lilian Spijkerman

Julianastraat 19
5731 GM Mierlo

tel: 06-13257044
service@totessentie.nl

U kunt ook terecht op avonden en zaterdagen.

Trainingen

Particulieren

Soms wil je meer inzicht in jezelf of in relatie tot anderen. In een veilige setting wordt toegewerkt naar inzicht en bewustwording in jezelf en je eigen handelen. Je (onbewuste) patronen die je gewend was kun je aanpassen of vervangen door keuzemogelijkheden die bij jou of jouw situatie passen. Zo kun je jezelf beter trouw blijven maar ook beter met de eigenheid van de ander omgaan. Er zijn veel mogelijkheden om vrij eenvoudig je levenskwaliteit te verbeteren.

Trainingen en workshops worden niet alleen georganiseerd voor volwassenen maar ook voor adolescenten (16-22jr). Om recht te doen aan beide doelgroepen worden deze apart georganiseerd.

Enkele voorbeelden van thema's die aanbod komen zijn:

  • De invloeden van je systeem van herkomst (gezin en omgeving)
  • Het leren kennen en omgaan met je kwaliteiten en valkuilen
  • Communicatie is meer dan je zegt
  • Je gedachten zijn je krachten - piekeren versus balans
  • De delen in jezelf

Om te weten welke trainingen of workshops binnenkort worden gegeven kun je doorklikken op de agenda. Voor alle groepen geldt maximaal 6 deelnemers. Een training betreft meestal 6 bijeenkomsten van 2 uur.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op of stuur een email.

Bedrijven

Succesvol deelnemen in de huidige arbeidsmarkt vereist aanpassingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit, zelfmanagement. Er wordt steeds meer verwacht van de cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden van werknemers. Psychische of psychosomatische klachten blijken een grote oorzaak van verzuim binnen organisaties te zijn. Een sterke mentale vitaliteit blijkt van groot belang te zijn om verzuim als gevolg van stress of burn-out te voorkomen. Workshops worden in overleg en op maat gemaakt.

Voor meer informatie kan telefonisch of per mail contact opgenomen worden.